eco-smart EV charger

myenergi - zappi

ZAPPI ELEKTRISCHE AUTOLADER

MARKTLEIDEND ASSORTIMENT

Het myenergie marktleidende assortiment van energiemanagement producten wordt op het Engelse platteland gemaakt. Met een Brits ontwerp, naleving van de voorschriften en geavanceerde milieutechnologie. Van de uitvinding tot het ontwerp en de fabricage. myenergie kent haar producten door en door en kunnen als zodanig het allerbeste bieden op het gebied van technische ondersteuning en nazorg. Wanneer u een myenergie product koopt, sluit u zich aan bij de myenergie familie. Wij selecteerden voor u de zappi charger.

MYENERGI

ZAPPI ECO-SMART EV CHARGE POINT

Uw elektrische auto opladen kan op verschillende manieren. Thuis opladen is de meest gebruikte methode, al dan niet versneld kunt u comfortabel opladen in de periode dat u de auto niet gebruikt.

Elektrisch laden is natuurlijk nog voordeliger als u zonnepanelen of een windturbine heeft. Met normale laders kunt u niet kiezen hoeveel gebruik er wordt gemaakt van uw eigen elektriciteitsproductie. En dat is waar de slimme zappi lader zich in onderscheidt.

De zappi laadt milieubewust en groener door zoveel mogelijk eigen consumptie toe te passen en zo weinig mogelijk uit het stroomnet te trekken. Zo rijdt u voordeliger en schoner.

zappi
zappi

THUIS LADEN MET DE ZAPPI LADER

Zappi video