dé voordelige laadoplossing

mennekes amtron

DE DUURZAME WERELD VAN E-MOBILITEIT

UITVINDER VAN DE MENNEKES TYPE 2 AUTO OPLAAD STEKKER

De uitvinder van de “Mennekes” type 2 auto oplaad stekker. Deze Duitse fabrikant staat al generaties lang voor stekkerverbindingen van de hoogste kwaliteit. E-Mobiliteit is inmiddels een vast onderdeel geworden van de bedrijfsfilosofie.

Met de standaardisering van de type 2 “Mennekes” stekker heeft Walther Mennekes het bedrijf een enorme voorsprong weten te geven in de duurzame wereld van de e-mobiliteit.

COMPACTE LADER

AMTRON® COMPACT 3,7/11 C2

De Amtron Compact is geschikt voor nagenoeg alle elektrische voertuigen.

De AMTRON® Compact is de ideale oplossing voor het opladen in de particuliere sector – 11 kW laadvermogen, een vaste laadkabel type 2 en zekerheid voor de toekomst door voertuigcompatibiliteit – dat alles gecombineerd in het hoogwaardige AMTRON®-design.

Het compacte ontwerp maakt een eenvoudige montage mogelijk, ook in een krappe garageruimte. Dan is het: “Gewoon insteken en laden” (geen autorisatie vereist).

OVERTUIGENDE NETWERKMOGELIJKHEDEN

AMTRON® PREMIUM E 11/22

Profiteer van de AMTRON® Wallbox, die design combineert met functionaliteit.

De AMTRON Premium overtuigt door zijn netwerkmogelijkheden en eenvoudige toegangscontrole via RFID en wordt daarom vooral gebruikt in semi-openbare ruimten, bijvoorbeeld bij bedrijven.

Via de gratis MENNEKES Charge App kunnen verschillende gebruikers aangemaakt en beheerd worden. Profiteer van de AMTRON® Wallbox, die design combineert met functionaliteit en daardoor een ongekend niveau van bedieningscomfort, uitrusting en veiligheid bereikt.

GRATIS CHARGE APP

AMTRON® PREMIUM CHARGE APP

Met de MENNEKES-Charge App leert u meer over uw nieuwe mobiliteit. U zult versteld staan hoe voordelig uw elektrische auto is in vergelijking met een traditionele auto.

De Charge App maakt comfortabel gebruik van het AMTRON®-thuislaadstation mogelijk, zowel in de privégarage als op parkeerplaatsen buitenshuis.

De MENNEKES-Charge App gratis downloaden!

De MENNEKES-Charge App is gratis verkrijgbaar in de Apple App Store en in de Google Play Store.

Google Play
App Store

AMTRON PREMIUM: IDEAAL VOOR SEMI-OPENBARE RUIMTEN

Mennekes Amtron Premium & charge app video

AMTRON COMPACT: EEN PERFECT LAADPUNT VOOR KLEINE RUIMTES

Mennekes corporate video