gratis downloaden

mennekes amtron premium charge app

GRATIS CHARGE APP

AMTRON® PREMIUM CHARGE APP

Met de MENNEKES-Charge App leert u meer over uw nieuwe mobiliteit. U zult versteld staan hoe voordelig uw elektrische auto is in vergelijking met een traditionele auto.

De Charge App maakt comfortabel gebruik van het AMTRON® PREMIUM E 11/22 laadstation mogelijk, zowel in de privégarage als op parkeerplaatsen buitenshuis.

De MENNEKES-Charge App gratis downloaden!

De MENNEKES-Charge App is gratis verkrijgbaar in de Apple App Store en in de Google Play Store.

Google Play
App Store

OVERZICHT

In één oogopslag krijgt u alle informatie over de status van uw laadstation direct op uw smartphone of tablet. Tijdens de laadprocedure geeft de MENNEKES-Charge App informatie over de reeds geladen hoeveelheid energie. U kunt de laadprocedure met de app handmatig starten, pauzeren en stoppen en kiezen uit drie verschillende laadmodi, om uw energiekosten te optimaliseren

STATISTIEK

Blijf altijd goed op de hoogte: uw laadgegevens worden met de handmatig in te voeren rijgegevens en het stroomtarief gecombineerd en overzichtelijk weergegeven. Bovendien kunt u informatie laten weergeven over de geladen energie (kWh), de energiekosten (€), de route (km) en de energiekosten per 100 km (€). Ook een kostenvergelijking tussen uw elektrische auto en uw voertuig met verbrandingsmotor is mogelijk.

VOERTUIGGEGEVENS

In de Charge App kunt u uw persoonlijke voertuiggegevens, de maandelijkse vaste kosten en de kilometerstand invoeren. Zelfs opladingen bij andere laadstations kunnen worden toegevoegd. Zo bent u altijd optimaal geïnformeerd over uw verbruikswaarden en gemaakte kosten.

TOEGANGSBEVEILIGING

Wanneer uw thuislaadstation niet in uw privégarage is geïnstalleerd, maar bijvoorbeeld op een externe parkeerplaats zoals aan de carport, kunt u de toegang tot de energieafname definiëren. De AMTRON®-thuislaadstations bieden u daarvoor de volgende mogelijkheden:

checkmark shadowRFID-laadkaart in combinatie met de Charge App: hier kunt u een lijst met meerdere laadkaarten aanmaken en beheren om de toegang te regelen.

checkmark shadowBesturing op afstand: start, pauzeer of stop de laadprocedure comfortabel met de Charge App. Hier wordt de start-stop-functie door een PIN-code vergrendeld.

OVERTUIGENDE NETWERKMOGELIJKHEDEN

AMTRON® PREMIUM E 11/22

Profiteer van de AMTRON® Wallbox, die design combineert met functionaliteit.

De AMTRON Premium overtuigt door zijn netwerkmogelijkheden en eenvoudige toegangscontrole via RFID en wordt daarom vooral gebruikt in semi-openbare ruimten, bijvoorbeeld bij bedrijven.

Via de gratis MENNEKES Charge App kunnen verschillende gebruikers aangemaakt en beheerd worden. Profiteer van de AMTRON® Wallbox, die design combineert met functionaliteit en daardoor een ongekend niveau van bedieningscomfort, uitrusting en veiligheid bereikt.

COMPACTE LADER

AMTRON® COMPACT 3,7/11 C2

De Amtron Compact is geschikt voor nagenoeg alle elektrische voertuigen.

De AMTRON® Compact is de ideale oplossing voor het opladen in de particuliere sector – 11 kW laadvermogen, een vaste laadkabel type 2 en zekerheid voor de toekomst door voertuigcompatibiliteit – dat alles gecombineerd in het hoogwaardige AMTRON®-design.

Het compacte ontwerp maakt een eenvoudige montage mogelijk, ook in een krappe garageruimte. Dan is het: “Gewoon insteken en laden” (geen autorisatie vereist).

AMTRON PREMIUM: IDEAAL VOOR SEMI-OPENBARE RUIMTEN

Mennekes Amtron Premium & charge app video

AMTRON COMPACT: EEN PERFECT LAADPUNT VOOR KLEINE RUIMTES

Mennekes corporate video