toonaangevende oplaadoplossingen voor elektrische voertuigen

juice technology

MARKTLEIDER VOOR MOBIELE 22 KW OPLAADSYSTEMEN

Juice Technology AG is in 2014 opgericht in Cham (Zug, Zwitserland). Met het mobiele laadstation Juice Booster 1 (inmiddels opgevolgd door de Juize Booster 2) is Juice in het eerste bedrijfsjaar Europees marktleider geworden voor mobiele 22 kW oplaadsystemen.

Vandaag de dag exporteert Juice haar producten over de hele wereld en verdrievoudigde de omzet elk jaar. Met twee grote distributie magazijnen in Duitsland (voor de hele EU) en Zwitserland (rest van de wereld) zorgt men korte levertijden en een probleemloze afhandeling.

Daarnaast wordt de Juice Booster 2 inmiddels door OEM’s ingezet als laadkabel en levert men deze standaard bij bijvoorbeeld de Opel Corsa e, de Peugeot e-208 en e-2008. Ook de elektrische auto’s van DS worden op wens geleverd met dit mobiele oplaadsysteem.

Op drie locaties in Zwitserland en Duitsland zorgen 27 interne en meer dan 40 externe medewerkers voor een innovatieve ontwikkeling, genadeloze product tests, betrouwbare productiecontrole en een zorgeloze service.

Welkom in de wereld van Juice Technology!

MEEST VEELZIJDIGE LAADKABEL

JUICE BOOSTER 2

Kleinste en veiligste mobiele 22 kW laadstation (ICCPD)!

Compatibel met alle elektrische auto’s met type 2 of type 1 laadcontactdoos. Laden van één tot drie fasen, van 1,4 tot 22 kW, met maximaal 32 ampère. Onder ideale omstandigheden vol in 3 à 4 uur.

1-FASE ELEKTRISCHE AUTO'S TWEE KEER ZO SNEL OPLADEN

JUICE PHASER

Sneller laden met de Juice Phaser voor elektrische voertuigen die op één fase worden geladen.

50% sneller laden met Juice Phaser plug & play oplossingen. Voor elektrische voertuigen die op één fase worden geladen. Hyundai, Nissan, KIA, Lexus, Jaguar ect.

In plaats van het voorgaande maximum van 3,7 kW kan de JUICE PHASER 5,8 kW laden – met een netbelasting van slechts 16 ampère.

JUICE BOOSTER: SNEL & COMFORTABEL LADEN

Juice Booster video

JUICE PHASER: DÉ OPLOSSING

Juice Phaser video