de mobiele laadstations van

EVTEC

MOBILE FAST CHARGERS

EV Tec, Het Zwitserse EVTEC-team bestaat uit ingenieurs met uitgebreide ervaring op het gebied van elektronica, vermogenselektronica en regeltechniek met een focus op elektromobiliteit.

Met een netwerk van productiepartners en specialisten op het gebied van elektronische en mechatronische componenten is EVTEC in staat u te ondersteunen bij het ontwerp, de planning en de prototyping van uw e-mobiliteitsproject.

Daarnaast ontwikkelt EVTEC kant-en-klare producten op het gebied van laadinfrastructuur en accessoires voor elektrische voertuigen.

SOLIDE LADER

MOVE&CHARGE

Haal meer uit uw stroomaansluiting: Ongecompliceerd bij elke driefasenaansluiting. 

De move&charge was de eerste mobiele DC-snellader in Zwitserland en is vandaag de dag nog steeds onmisbaar voor iedereen die een solide lader nodig heeft die overal kan worden gebruikt.

VOOR EEN EMISSIEVRIJE TOEKOMST

COFFEE&CHARGE

V2X bidirectionele lader voor een emissievrije toekomst.

Met het 10kW laadstation kan een bidirectioneel oplaadbaar elektrisch voertuig zoals Nissan eNV Evalia of een van de Nissan Leaf-modellen vanaf 2016 worden aangesloten op het gebouw via de CHAdeMO laadstekker en worden gebruikt als een “rollend” opslagmedium. Ook de nieuwe Honda-e beschikt over deze mogelijkheid.

MOBILE FAST CHARGER

Move&Charge video

V2X BIDIRECTIONELE LADER

Coffee&Charge video